Pack panik!!

Tjipp.

• Jag packar, packar & packar... Usch, har packat om ena väskan 3 gånger idag. Första gången vägde den 17 kilo, sedan 25 & å nu 20. Aah blir galen!! Vill ha med mig så mycket som möjligt å så måste jag välja bort saker bara för att väskan blir för tung :S INTE KUL!

• Igår var det GPS på tonår. Gör mysigt/bra verkligen! Fick säga hejdå till alla goingar där med :( Fick söta meddelanden skrivna i en grön bok (som jag ska läsa när jag kommer fram) som jag fick av Johanna, tack så mycket sötnos:) Ja tack alla vad fina avskedspresenter jag har fått. Är så glad att jag har vänner som er ♥ Kommer sakna er alla jätte mycket!

•Tänk, i övermorgon åker jag. Jag Anna Kristina Angeliqa Jonasson ska till USA för att stanna ett år. Det är helt ofattbart!! It´s my American Dream you know :D

•Nu ska jag fortsätta att packa. Å sen ska jag skjutsa bästis till Mellerud. Å imorgon ska jag in dit en sväng igen å köpa godis till familjen. Å tejp till paketen.

∂∩∩∂
 

Tjejer, jag älskar er ♥


Var du än är, så är det dina vänner som ger världen betydelse.
William James.


Uppe före tuppen ;)


Tjipp & hoj!

• Idag gick jag upp samtidigt som tuppen, eller tidigare tillochmed, för han går väl upp vid 7 ? Jag gick upp vid 6 :P Duschade å fixade iordning mig. Grejade lite extra med håret idag:) I like. Sen åkta jag å mami in till Mellerud. Jag gick till läkarstationen å hon till jobbet. Usch,jag har en grav (?) stukning i foten:( Ska träna med gummiband ? tills jag blir bra. Bygga upp musklerna igen.. Å framförallt ska jag ta de lugnt. Eh, nästa vecka, ta de lugnt ? Don´t think soo!! Hm, får se hur det blir med det. Sedan åkte jag å väckte Maddis, she was asleep trying to get her beauty sleep. Förlåt Maddis, men du vet halv nie är det dags att gå upp ;) ♥ 

• Sedan åkte jag å handlade kexilexer tills ikväll. Gott gott:) Å foundation & puder ( ett måste om jag ska iväg till staterna ) .

• Sen -> Mormor Annie. Drack kaffe & pratade, mysig mysigt . Älskar min mormor ♥

• Å nu är det dags för den traditionella städningen, puh.. De e gött jobbigt ibland. Ett "nödvändigt" måste, eller vad säger ni ?

∂∩∩∂


Joggat - jag e duktig ikväll!

•Jogging, wooho =D Jag är gött duktig! Borde belöna mig med något sött nyttigt ? Men aj, det vart ganska korkat med min skadade fot
=( Men jag fick iaf dagens motion :)

∂∩∩∂

Väldigt mycke å göra...

Hej!

• Tillbaka från sofia:) Hade en mysig pratstund. Tycker om dig väldigt mycket gumman ♥ Innan jag träffade Sofia smet jag in på Audio video å köpte uppladdningsbara batterier till min digitalkamera, -> apoteket å köpte försvarets hudsalva till Megan. Så nu är alla presenter fixade förutom allt godis som jag ska köpa :)

• Nu ska jag vika tvätt med mami, å sedan ska jag sy om ett par jeans :) å så skulle jag behöva packa å tvätta de kläder jag ska ha med mig! Har en hel del att göra nu innan jag åker ;) Sen e det till att gå ut med super taxen!

• Imorgon kommer flickorna :) Ska ha ost & kex kväll ( vi ska inte nämna att det här är sista gången vi ses ) här i Åsen. Mysigt ska det bli! Har längtat/fasat för den här torsdagen läänge... Men flickor ni finns med mig i mitt hjärta ♥ Imorgon ska vi ha skoj!

Nu måste jag hjälpa mamis :)

Anna

Kaffe kalas :)

Hello:)

- Kom precis hem från Arthur. Ett enda kalas av kakor å kaffe! Så mysigt så:) Nu måste jag vidare till Mellerud !

- Får uppdatera lite mer senare!

Anna

29 okt - nytt avsnitt!

Tjipp:)

- Ska strax iväg till Arthur. Tänkte bara säga att jag lääängtar till den 29 okt , då blir det nämligen ett nytt avsnitt av A vampires Diaries ♥ Kan inte hjälpat men jag har gått å kärat ner mig i serien. Kolla på free tv online å sök efter den , går just nu i USA så den har inte kommit hit till sverige än.. Japp, får på med ytterkläderna å iväg :)

Anna

Summer time...


 
Sitter å kollar på kort från i somras när jag plötsligt hittade den här :) Från vänster: Marcus, Linnea, Johan, Erik, Simon, David, jag & Mattias ♥ får inte glömma att Lisa Vångis tog kortet :) Usch kommer verkligen att sakna alla jätte mycket!
Vi är ute på en ö å grillar i närheten av Kämpersvik, familjen Gustafssons stuga.


Onsdag. Mitt i veckan, nästan ?

Goodmorning allt folk denna underbara onsdagmorgon :)

- Nu sitter jag här, vaknade av att min kära granne ringde, ville jag skulle ut med mops & tax. Meen Annis har ont i foten :( Ska undersöka den imorgon. Inte kul, hoppas att det inte är en spricka för då = gips :S.

- Ska in till Sofia ( å salongen ) en sväng sedan, förlåt Maddis ♥ men jag måste tona ner de blonda lite. Ska bara göra några bruna slingor :)

- Idag ska jag börja packa, yes ni hörde mig. Anna ska börja packa. För på måndag, då flyttar Annis från Sverige i ett år! Vilket är = sjukt mycket packning! Usch, jag kommer verkligen sakna alla sjukt mycket!  :( Buhu. Vill inte ens tänka på att jag ska säga hejdå till alla goingar! ♥

- Nu ska jag ringa Mattias , undrar vad den filuren grejar med idag ?  Nejdå han är inegn filur, menar min lille älskling :)

-
Nu är det frukostdax, mums. Det blir leverpastej smörgås å juice skulle jag tro ( haha får mig att tänka på "skräckfilmen" Beatel Juice! Någon som sett den ? Sjukt konstig är den iaf ) .

Anna 

Blondie, yes I´am :)

Hej!

- Nu sitter jag här. Har inte hunnit skriva på hela dagen :P Madde har varit här, hon har slingat mitt hår, samtidigt som vi satt å kollade på en disney film (skönheten&odjuret) å käkade smörgås å soppa. Först såg jag ut som en randig Zebra, sen åkte vi in till mellerud å fixade till det. Å nu är jag verkligen BLOND. Blir änna rädd när jag ser mig själv i spegeln ;) Haha nejdå, Maddis fixade mitt hår superfint ♥

- Nu sitter jag här, ska svara på Megans mail om en stund. Hon mailade mig förut å skrev att hon hoppasdes att jag skulle lära pojkarna olika sportaktiviteter, som fotboll, basket å javisst baseball. HAHAHA hon måste skämta! (?) Fotboll å basket, helt okej. Men baseball? Yepp, good luck with that ;)

- Imorgon ska jag gå å säga hejdå av käraste Arthur, mamis farbror. En trevlig liten gubbe. :) Ska även åka bort till stugan å fixa med lite saker.

- Ska även ringa bästis, hon ringde förut när jag var hos Maddis.

- Saknar min Mattias , men vi ses ju snart sweetheart! ♥

- Plickten i form av en tax kallar ;) ( just de , påminn mig om att jag ska maila de au pairer som åker samtidigt med mig från landvetter )

Anna

7 dagar kvar! = 1 vecka kvar i Sverige!

hej :)

- Nu sitter jag har, har nördat The vampires diaries hela dagen, har hunnit med hela 6 avsnitt :) Måste dock säga att det är copycat av twilight böckerna. Kanske inte alla karaktärer å historien. Men det finns väldig många likheter!

- Idag är det 7 dagar kvar tills jag flyttar till USA. Det känns OVERKLIGT ! Tänk att jag ska vara borta ett år! Väldigt många känslor rusar genom mitt huvud när jag tänker på det! Men ja, det ska nog vara så antar jag! (?) Har börjat att tvätta de kläder som jag ska ha med mig. Provpackade ju förra veckan, det vart katastrof! Hoppas jag lyckas bättre den här veckan , eller jag blir ju så illa tvungen. Idag kom även mitt internationella körkort:) Nice. Nu ska jag bara skriva ut mina flybiljetter så är jag färdig till att åka :)

- Måste även säga hejdå till alla mina fina vänner! Kommer bli tufft, väldigt tufft! Om jag känner mig själv rätt kommer det även bli en hel del tårar. Men girls and boys, I´m coming back, i´m coming back ♥

-Nu ska jag röja upp lite, ser ut som kaos i hela lägenheten:P Maddis kommer ju imorgon  å fixar håret på mig. Ska slinga mig lite så att jag blir redo för staterna!

- Idag är det även Min & Mattias dag! Har varit tillsammans i 3 år & 1 månad idag!! Så grattis till oss sötnos :) ♥ 26/9 - 2006

- Well time to take a walk with my doggie :)


Anna

A vampires diaries .

Hej!

-Sitter här å kollar på avsnitt av A vampires diaries ( min nya favorit serie , den är absolut underbart bra, fast den liknar twiligt måste jag säga. Killvampyr blir kär i människoflicka, men det är ju sånt vi älskar ♥Eller hur ! (?) ) & lyssnar på Free Fallin´ med John Mayer. Helt underbar låt! Kolla in -> 
http://www.youtube.com/watch?v=7SK_Ps_Jfeg

- Ska kolla klart på ett avsnitt, uppdaterar senare :)

Anna


Sunday evening!

hej.

- Söndagkväll, finns det något tristare än det ?

- Kom hem från Mattias för en stund sedan :) Var nära på att missa bussen, men jag hann precis! Jag lagade ju mat förut. Det blev faktiskt köttbullar inte studsbollar. Kunde kanske ha stekt dem på lägre värme, men vad gör väl det ? Lite knaprigt är väl alltid gott ? ;) Den stekta löken ska vi inte prata om! Annars vart jag väldigt nöjd med min fina söndagmiddag till Mattias & David. Jag vart väldigt duktig, lät Mattias å plugga ifred, vilket jag brukar ha svårt för annars.. :P ♥

- Nu sitter jag här hemma, alldeles själv. Mami å Jonna är inte hemma. Jag ska strax gå ut med racer taxen. My little friend you know ;) Är verkligen höstrusk ute, men det är ganska mysigt tycker jag ( så länge man slipper gå ut ) . Tror att jag ska ta mig en kopp te ( tack Sandra för att du lärde mig att dricka dena fantastiskt mysiga dryck ) å lägga mig under en filt i soffan :) Det är = mysigt.

-
Sen så vill jag tacka den person som kom på sommar / vintertid. Den timmen inatt var välbehövd!! ( David, mig driver du inte med så lätt ;) ) hehe .

- Ska slappa hela dagen imorgon ( naaaat ) Ska försöka strukturera upp min sista vecka i Sverige! Buhu...
Men nu måste jag som sagt var ut med taxen :) ( Malin, jag diggar din lama tax Siw-Göran ;) )

Anna


Mina köttbullar = studsbollar (?)

Hejsan!

- Nu är det söndag igen, trevligt trevligt! Igår vart de lägeråterträff. Mysigt var det att träffa alla glada tonåringar igen! Mycket skratt å spex blev det med :) Ja det var minst sagt en trevlig återförening. Det avslutades idag med gudstjänst i Brålanda missionskyrka. Det blev lite överfullt, men vad gör väl det ? :) 

- Idag är det 8 dagar kvar tills jag åker. Det känns överväldigande, spännande, ångestfyllt, förväntansfullt & å en hel del andra känslor som jag inte riktigt kan lokalisera! (Eller kanske inte vill skriva om här i bloggen) Ja, alla papper är färdiga, flygbiljetten (erna) ska skrivas ut. Annars är det bara packningen kvar, vilket jag verkligen fasar för! Men det ska nog gå bra. Jag fick ett mail i fredags från Megan, hon berättade att hon å de äldsta flickorna ( Maddie & Emma ) kommer å möter mig på flygplatsen. Det känns väldigt skönt att veta att de kommer stå där när jag landar. Braden vaktar pojkarna som lägger sig tidigt! Hm, det ska verkligen bli kul att få uppleva New york city, allt som finns där:) Ska även bli jätte skönt med värmen ( iaf lite varmare än här ) i Kalifornien:)


- Ja, å nu är jag hemma hos min älskling igen;) Jag ska laga mat till honom å David. Ska göra köttbullar för första gången i mitt liv. Blir nog snarare studsbollar än köttbullar :P Måste ju öva nu inför USA. Om ni undrar vad
Älsk gör så sitter han å pluggar nu inför en tenta som han har nästa onsdag, lycka till sweetheart!köket kallar :)

Anna


Gick upp tidigt :S

Hej!

- Lånar David dator en snabbis (Mattias bror):) Gick upp 20 över 7 hemma hos Maddis, duscha å gjorde mig iordning. Tack för en mysig kväll/natt Madde ♥ Tog bussen hem till älsk. Käkade frukos å nu ska vi iväg på lägeråterträff. Uppdateringar kommer ikväll/imorgon :)


Anna

Tröttisar=)

 Maddis & jag har det mysigt ikväll :) Sitter å lyssnar på free fallin´ å tar kort . Ska snart nanna. Älskar dig sötnos ♥

- Imorgon blir det lägeråterträff :) skoj.

Anna

Last friday with my dear family!

Go´kväll!

- Jaa, nu är det mysdags med mormor å mami:) Ska bli väldigt trevligt!! Detta är min sista fredag med familjen! Nästa fredag är jag på GPS i Brålanda (som alla är varmt välkomna till kl:19.00 i Brålanda missionskyrka).
Känns väldigt konstigt! :S Meen ja, det ska det säkert göra. Ska ju ut på mitt livs äventyr! Efter mys med familjen lite senare ikväll bär det av till Mellerud, ska mysa med my little friend Madde ♥ Å imorgon får jag träffa älsk :D Har längtat sjukt mycket efter honom den här veckan!

- Å imorgon är det lägeråterträff! Ska bli sjukt skoj:) Har ju inte träffat alla glada tonåringar sen i somras ( en del, men inte alla ). Yepp detta är något som jag verkligen ser fram emot! So Lets get togheter!

- Nu ska jag göra iordning dipp :) Byebye!


Anna

Mitt ljus.


Kommer att sakna dig något enormt Mattias! Tror inte ens det finns ord som kan beskriva det jag känner för dig ♥ 26/9-2006

Dollar, yes! - 10 days left=)

Hejsan!

-Nu sitter jag här. Har ont i foten :( INTE KUL alls ! Tror att det hände i Stockholm. Gick ju på en massa kullerstenar i gamla stan. Det bidrog iaf en hel del, sen är det inte bra att ha "platta" skor på sig heller.

- Ja, vad mer? Igår åkte jag å Malin (bästis festis) in till Mellerud. Jag skulle vaccinera mig ( twinrix, 2a sprutan ) & sedan skulle jag å malin bada. Det vart jätte mysigt! Å skitjobbigt, vi är allt duktiga simmare! Sedan bastade vi, åkte till ICA å köpte choklad å kanelgifflar. Lämna min kjol på lagning. Efter det hem å rasta Mops & tax. Efter det stressa in, logga in på CC sida å vara med på onlinemöte. Det vart intressant. Jag måste kolla upp om min fina rosa mobil har trippelband ?
-> hem till Malin å såg på film. Det vart jätte mysigt att umgås med min äldsta vän :) ( vi har kännt varandra i typ 12-13 år :) ) Älskar dig bästis!

- Jaa å idag vart jag inne  på banken å beställde mer dollar :) Det kändes kulkulkul! Ska hämta dem nästa torsdag.
Nu bär det av snart! 10 dagar kvar! :D

- Ikväll blir det inte tonår:S Men det blir mys med familjen, ska ha ost å kexkväll tror jag? :) ♥ We like it!

Anna 

Kaos - yes it is!


Mitt rum för tillfället! Städat & fint eller hur?

- Som jag sa ( skrev ) förut så skulle jag prov packa mina kläder i min nya rosa resväska som jag fick am mami i förtidig födelsedagspresent/julklapp :) Det utbröt snabbt kaos med alla kläder som jag drog fram ur garderoben :P För tillfället ser det ännu värre ut på mitt rum just nu, kul.

- Jaa, nu ska jag ringa älsk ♥  å sedan ska jag ut med Ricky, mys-prommenad i höstrusket! ( å sedan fortsätta med min roliga packning, någon som kan hjälpa mig / har någon idé om hur mycket jag ska packa ?


Anna

Visumet, yepp! Det damp ner i postlådan idag :D

 Lillasyster & Jag :) På prommenad i gamla stan. Bakom oss, Stockholms smalaste gränd (?)

- Ja, tåget anlände kl:20:21 på stationen i Mellerud igår kväll. Trötta som ägg, eller riktiga flamsmajor steg vi av tåget å möttes av Mami & Ricky! + Elins pappa förstås. 
Vi har haft det riktigt skoj i Stockholm, mycket kollande i affärer, mycke gå & gå & gå... Å ja god mat med :P Å även en hel del fniss attacker;) Skoj vart det, TACK flickor för att ni följde med ♥

- Amerikanska ambassaden vart en upplevelse för sig. Jag hade tid klockan 10. Kom dit 20 i ungefär ( fick gå lååångt för att komma dit ). Fick ställa mig på kö, framför mihg stod Katja, en annan au pair som jag stämt träff med. Kul att äntligen får träffas ( innan hade vi bara pratat på facebook å så :) ). Vi vart båda nervösa, hon fick komma in före mig. Sedan vart det min tur, fick gå igenom en säkerhetskontroll, samma som finns på flygplatser, det vill säga med metalldetektorer osv, fick lägga väska å sjal på rullbandet så de fick kolla igenom dem. Jag fick inte ta med mig mobil, usb-minne eller öronsnäckorna till mobilen in i själva ambassaden. Väldigt stränga med det faktiskt! Men sedan fick jag komma in. Fick sitta ca 50min ( tror jag att det var ? ) Sedan ropade de upp Anna "johansen". Hehe, de kunde INTE uttala mitt efternamn. Jag fick prata med en gubbe genom en lucka som ställde lite frågor ( självklart på amerikanska ) , sedan tog han fingeravtryck på mig. Interssant , nu finns mina fingervatryck me di något register ?. Hm sedan vart jag färdig. Å nu idag damp mitt visum ner i brevlådan, så jag är redo för att åka nu, känns väldigt överväldigande just nu måste jag påpeka. Fick ringa till Cultural care & berätta att jag fått mitt visum = jag är redo att ta nästa steg till The United States of America! Wow, tänk vad tiden går fort!! Det är bara 12 dagar kvar tills jag åker! Å ja, jag har redfeber :S :) Det ska man nog ha ? ...

-Just det! Idag ska jag provpacka mina väskor, önska mig lycka till:) 

Anna


Stockholm baby! ;)

 
-Trött , det är vad jag är:P


- Hej! 
Nu sitter jag här :) Har packat / fixat med visumpapprena, tvättat kläder, myst med älsklingen ♥ + vart på låångprommenad med honom ( vi vart ganska trötta , låg & prata tills klockan va halv 3 inatt ( men mysig var det ) ) . Så här jag även varit ute med Ricky. Han måste ju oxå få sin beskärda del av min uppmärksamhet! Så har jag precis pratat med Elin i fonen. Vi laddar inför Stockholmsresan imorgon! Ska bli skoj ;) 

- Fick flygtiderna idag!! Weeeii;D Lyfter 10:45 från landvetter, mellanlandar i Frankfurt ( Germany you know ;) ), -> Landar John F Kennedy, New York kl:19:35 ;D Det blir en låååång dag! Men ja , det ska bli kul :D Speciellt skojsigt kommer det att bli att vänta i Frankfurt i 4h eller vad säger ni ? ( sköja , hehe) . 

- Ja snart bär det av! Helén åkte till Skottland idag, blir borta 7 månader :( Sa hejdå till henne igår, det vart väldigt tungt å många tårar kom , men så är det när man skills från en vän under en tid. Hoppas du får det bra gumman! ♥ Saknar dig redan! 
 
- Nu ska jag packa som sagt var! ;) - Tack kalaskompis nummer 1 för en mysig "dag i veckan" eller vad vi nu ska kalla det :)

Anna

PANIK - visumkort - nej det tar vi inte ( ? )

Hello ;)

- Befinner mig för tillfället hemma hos kalas lisa :) Vaknade klockan 10.00 . Ringde till en fotograf ( ska nämligen ta visum & internationellt körkorts kort idag ) . Han berättade att det INTE fanns någon i hela tvåstadsområdet som tog sånna kort, fatta jag = panik! Men vi ringde till expter på överby som kopplade oss vidare till expert inne i Trollhättans stad, där tog de sånna kort =D Vilken panik jag hade innan jag fick klart för mig att jag faktskt skulle kunna ta korten idag. Annars hade det = inget VISUM :S Så ja det vart verkligen panik.




- Nu är Vångis ute med killer-kurre ( hennes varg ) ;) Å jag sitter här å bloggar :P  När hon kommer in ska vi bege oss in till stan :)






Anna


Online möte med CC Kl:16.00

Go´morrn!

- Vaknade för en stund sedan, sov som en stock inatt :) = nöjd . Detta kanske pga av min kära ögonbindel & öronproppar ;) Är faktiskt väldigt skönt att sova med detta! Man sover riktigt gott , är inte medveten om omvärlden & man vaknar när man vill! Sen så är jag väldigt lättväckt ( speciellt när jag sover hos älsk ♥ )

- I eftermiddag ska jag vara med på ett online möte med CC ( cultural care ) , klockan 16.00. Kan ta upp till två timmar (?) stod det i mailet som jag fick. Det blir nog bra, får dock skjuta upp mina planer med kalaskompis Vångis. Får ta å slå henne en pling så snart som möjligt!



- Guys , it´s only 19 days left ;) -> USA, New York, California, San Fransisco, Berkeley - baby!




Anna


Free fallin - John Mayer

Go´kväll ;)

-Nu sitter jag här , är hemma hos Mattias :) ♥ Har varit på GPS-möte ( planering ) . Gick fint. Nu bakar han å jag sitter här! Ska väl försöka att lägga oss snart, är faktiskt vädigt trötta båda två.

-Innan jag åkte ner till Brålanda för mötet så vart jag med min kära Maddis. Såg på tecknad film å myste + självklart lååångprommenad:) Vart väldigt mys måste jag säga!

- Imorgon ska jag ta bussen ner till kalaskompis nr 1, ska ha sleepover = superkul ;) Ska också ta kort inför visum & internationellt körkort ( fast det  blir nog på fredag jag gör det ). Blir nog bra hoppas jag. Måste dock åka ner efter klockan fyra ( eftersom våra kära fritidskort bara funkar efter klockslaget 4 på eftermiddagen. Jag vet det är = superkul ) Ser iaf fram emot att få träffa henne så snart igen ( sågs idag på mötet ). Hm , glömde nästan oxå att berätta att jag glömde ICA kortet till tonår hemma i Åsen. Bra jobbat Anna, bra jobbat! :S ( inte första gången det händer) . Yepp det får väl ordna sig på något sätt.



- Free fallin - John Mayer
. TACK Madde för att du lät denna grymt bra låt komma in i mitt liv :) Jag är helt enkelt nerkärad i låten. Den får mig att tänka på Twilight böckerna ( har haft seriösa/djupa funderingar på hur jag ska få med mig mina älskade twilight böcker & bibeln utan att det ska bli för tungt i väskan! Kanske får skippa några tröjor ? :S ) & jag vad mer tänker jag på ? Hmm.. Thats a secret I never tell.. hehe. Hoppas att det finns någon mer där ute som har förstånd att tycka om den ! (?)





xoxo Anna
    ( woho lite gossip girl nostalgi ;) ) - I like ♥


Amrikanskt körkort = Good luck with that ;)

Hejsan!


-Tisdag idag :) Vaknade för ganska många timmar sedan. Har käkat frukost, varit ute med Ricky å pratat i telefon med Älsk & finaste Helén, hon kommer hit sedan efter att hon har plöjt (?) färdigt. Ska äta något gott ( & förmodligen sött ) ta en långprommenad å bara umgås:). Innan det ska städa lite & förmodligen vika tvätt ( finns alltid massa tvätt att vika i detta hus - (boring - haha en parantes inne i parantesen-( jag e så kulig) ) .

- Fick ett mail från min värdmamma Megan idag. Hon berättade att det skulle regna idag ( eller igår ) , hade inte gjort det på , ja hur många månader var det ? Hoppas verkligen att vädret är fint nät jag kommer dit. Flyr ju lite från höstrusket här i Sverige. Hon skrev också att hon tyckte ( jag frågade om de ville att jag skulle ta amerikanskt körkot ) att jag skulle göra det. Detta för att det är mycket bättre att visa upp amerikanskt körkort som legetimation istället för att vandra runt med passet ( som absolut INTE får komma bort ). Så jag antar att jag kommer att ha uppkörning i USA på sexfiliga vägar ? Well, good luck with that ! 

-Just det jag , får väl också ta å medge att jag är väldigt nervös, det är bara tre veckor kvar & japp jag har drabbats av resfeberius spekularis, även kallat resfeber :S På en skala 1 till 10 är jag ungefär såhär nervös :
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 . Yepp ni ser, en stark 8a:S & om jag känner mig själv rätt ( vilket jag gör ) kommer den 8an innan dessa tre veckor är slut ha graderats till en stark 10! Hmhm, så GRATTIS familj & vänner ( & självklart pojkvän ) ni kommer att få umgåes med ett nervöst nervvrak vilket = skitkul ( naaat )   

- Här även en hel del att göra den här veckan. För att ni ska förstå vad mycket jag har att göra ska jag skriva en liten lista ( som inte innehåller allt , men en del av vad jag ska göra ) :

x - Träffa Helén, säga hejdå ♥ din lille skotte
x - Träffa Maddis
x - Planera inför GPS - vart ?
x - Träffa ÄLSK ♥
x - Ringa CC angående att jag inte fått mina flygtider än
x - Ringa CC angående en punkt i visumansökan ( som jag inte fattar )
x - Övernattning hos min kalaskompis Vångfors
x - Köpa fika till tonår
x - Umgås med min kära lillasyster
x - Ta kort till mitt internationella körkort & visumansökan
x - Planera inför Stockholmsresan på söndag
x - Skriva packlista
x - Ringa fröken Holm angåend Sthlms-resan
x - Mysa med Mami
x - Träffa Bästus festus
x - ( Säkert något mer viktigt som jag inte kommer på nu ) 

Thats my plans ;)




Anna 


Måndag - 3 veckor tills jag flyttar! ;)

Godmorgon!

-Ännu en härlig dag att vakna upp till ;)
Tänk att jag ska åka om 3 veckor, tiden går sjukt snabbt!!

-Vaknade för en stund sedan, gick upp. Hade morgon prat med mami , eller rättare sakt hon pratade med mig. Hon hade varit upp sedan klockan 7 så hon var pratsugen ( jag gick upp kvart i 12 ). Söt hon är min lilla mamma ♥ sedan fick hon skynda sig iväg till jobbet, kom kanske några minuter försent för att hon var så pratsugen. 

-Jag bestämde mig för att ta en joggingtur, är ju så att man måste vara i form när man anländer till staterna:) Det var skitjobbigt  men jag fixade det såklart! :) Nu är det dags för prommenad med Ricky å sedan frukost. Vad sägs om gröt ? hm.. Jaa de får nog duga. 

-Ska kanske träffa Hélen idag / eller imorgon :) Hon flyttar ju till SKOTTLAND på lördag!! Känns gör konstigt!
:( Hoppas det blir bra för dig gumman ♥

-Den här veckan ska jag göra sjukt mycket! Men får lägga upp en liten lista på vad jag ska göra senare, MÅSTE nämligen ut med Ricky nu. Annars händer det en olycka ;S  


Anna


Sumobrottare! ( Jag & Sofia - snyggingar vi är ;) )






Hejsan !

-Igår vart jag hemma, tog det lugnt. Hjälpte mami å städa å stryka, det roligaste jag varit med om :P Sedan gjorde jag å lilla syster oss iordning & åkte till mejeriet. Hälsadepå Fia & mycke annat trevligt folk, mysigt var det! Hade hoppborg & dessa trevliga sumo dräckter!

-Sen så var det även tänkt att Brålanda gänget skulle pallra sig upp till Mellerud, men det orkade de antagligen inte ? Eller så grejade de med något mycket intressantare än sumodräckter? :)



-Hm, hade velat mysa med Älsklingen! Ska ju vara borta från honom ett år :( Men är det tentaperiod så är det! :S Älskar dig i alla fall sötnos ♥ Får ses nu i veckan .



- Nu kom jag precis hem från en långprommenad med Ricky ( min hund ) :) Innan det så var jag i Kyrkan . Vart en massa folk där idag! Nu ska jag gå å se om jag kan hjälpa mami med något.
Å ikväll kommer Bästis festus ; Malin Bjurström ♥ Vi ska mysa & jag ska hjälpa henne att plugga matte c. Japp ni hörde rätt! JAG hjälpa henne med MATTEN, tss jag kan allt mer än vad ni tror ;)


- Måste även börja planera inför Stocholmsresan å besöket på Amerikanska ambassaden. Är några saker jag måste fixa innan dess. Som t.ex. kort som ska vara på mitt visum, det tar ju inte 5x5 kort i Mellerud så då måste jag ner till Vänersborg å ta dessa. :S  För göra det någon gång i veckan, kanske i samband med övernattning hos min kalas kompis Vångfors :)




Nu ska jag som sagt var hjälpa mami med något! ( Vilken snäll dotter hon har :) )


( det är bara 23 dagar kvar tills jag åker . )




Anna


Presenter till värdfamiljen ? - Jo tack , inte det lättaste!

Hej !

Nu sitter jag här , funderar på vad jag ska köpa till värdfamiljen. Det är verkligen skitsvårt!! Jag har ialla fall köpt pepparkaks formar å en dalahäst. Har även tänkt att köpa svenskt godis, å kanske en osthyvel ? Någon som har ett ( eller många ) bra förslag? Pojkarna som jag ska ta hand om är 3 & 5 år , tjejerna är 11 & 13 . Funderade på att köpa tröjor med svenska flaggan på , men det visade sig att de redan hade det. Sen är det ju inte de lättaste åldrarna precis. Å sen mamman å pappan. Hon skrev till mig att hon ville ha försvarets hudsalva, det hade deras förra au pair köpt till henne. Men pappan då ? Kan man köpa glögg kanske ? Hm.. Det blir väl kanske svårt att frakta.. Detta är inte lätt alltså:S





Anna


Visumansökan = färdig idag! ( hoppas jag... )

Hm..
Idag ska jag även fixa färdigt min visumansökan så att jag slipper oroa mig mer för den :)
- Känns som om jag fyllt i över 100 olika papper :P Lots of work !

Väntar även på att mitt personbevis från skatteverket ska komma :)




- Tänk att det bara är 25 dagar tills jag ska flytta , 2 november då smäller det! :D





Anna

Adress lappar & Schema för skolan i New York!


I´m the girl who will live her American dream! ♥

Hej!

Ojoj mitt första inlägg. Känns bra ! Får se om jag fixar det här med att blogga. Det ska nog gå:) Kommer att skriva om mitt liv i USA, San Fransisco. Om den Amerikanska vardagen, både om allt roligt som kommer att hända och om den hemlängtan som jag vet att jag kommer att få känna på...
Hoppas att allt kommer bli bra! Igår damp det ner ett brev i brevlådan ( brev i brevlådan, SJÄLVKLART! ) , med små rosa adress lappar som jag ska sätta på min resväska :) Så söta så! Fick även schemat för dagarna i New York:) Det var verkligen fullspäckat!
Kändes väldigt overkligt måste jag säga! Men snart är jag på väg -> The United States Of America! :)





Anna


RSS 2.0